Nye kursusforløb igennem AOF – skal du med?

Posted by on aug 30, 2016 in Papirkunst, Yoga
Nye kursusforløb igennem AOF – skal du med?

I efteråret har jeg seks kurser hvor jeg underviser i yoga og kreativitet for børn og voksne igennem AOF. Det er 2 kursusforløb i Gentofte og 4 forløb på Frederiksberg og jeg glæder mig til at formidle og dele min entusiasme for  kreativitet, fantasi og nærvær. Man kan finde flere informationer om kurserne i katalogerne og her på AOF´s hjemmesider.aof bruchure kvadrat

Fire af de seks forløb kombinere yoga og kreativitet med papir som omdrejningspunkt. Forløbende er enten over 8, 6 eller 4 mødegange for børn 6-10 år og deres voksne. På Frederiksberg foregår kurserne i KUBE, som er det helt nye Kultur og bevægelseshus på Frederiksberg, som åbner den 2. september. Den 3. september er der åbent hus i KUBE. Fra 11-12 kan du møde mig i Zen1, som er et smukt yogarum. Her vil jeg folde papir og lave yogaøvelser sammen med de børn og voksne der kigger forbi. Glæder mig til at være med til at indvie det nye sted.

I medborgerhuset Danasvej kan du møde mig når jeg underviser i yoga og meditation for børn og deres voksne. Der kommer to hold for 4-6 årige med en voksen, begge hold starter den 17. september. Vi skal lave yogastillinger, som er gode for både voksne og børn, samt lave afspændningsøvelser man efterfølgende kan bruge hjemme.

Leave a Reply