Himmelhesten tilbyder både workshops hvor vi blander yoga og papirkunst og mere almindelig workshops med yoga for voksne og børn.

Både yoga og papirkunst giver øjeblikke af nærvær og kreativitet, som i dag er unikke for både børn og voksne. Derfor er kombinationen så åbenlys, når man som mig, beskæftiger sig med begge dele. Samtidig er der mange yogastillinger, som er nemme og sjove at folde i papir. Det er en måde at skærpe sanserne på, som er både sjov og lærerig. Der er også mange gode øvelser man kan lave som teambuildingsøvelser eller til festlige sammenkomster. Kontakt mig endelig, så vi sammen kan lave et sjovt indslag i Jeres arrangement.

Alle kan deltage på workshops i papir og eller yoga. Det kræver ikke at du hverken er smidig, kreativ eller god til at tegne. Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at kontakte mig.


Papirkunst-workshops

papir worksshop collage m floraHvis du er intersseret i andre typer workshops, så kontakt mig endelig.

Børn 6-10 år og deres voksne, 2,5 time,  PRIS: 400 kr. pr. par

Børn 4-6 år og deres voksne, 1,5 time,  PRIS: 240 kr. pr. par

Holdene er et voksen/barn hold. Vi laver både yoga- og mindfullnessøvelser samt kreative øvelser med papir. Vi rører os fysisk med børneyoga, skærper sanserne med mindfullnessøvelser og lader fantasien og skabertrangen svæve, når vi skaber papiruniverser.

Vi arbejder altid ud fra et tema, som kan være cirkus, safari, forår eller noget helt andet. Ideen er, at vi både har det sjovt, men også kan fordybe os. Vi skaber sammen en poetisk, nærværende atmosfære, som nogle gange kan være svær at skabe plads til i dagligdagen.

Alle kan deltage, det kræver ikke at du hverken er smidig, kreativ eller god til at tegne. Bare du har lyst til at udforske verden i et nyt tempo sammen med andre børn og voksne.

Hvis I er 4 par, 4 voksne med hvert deres barn kan I få Jeres private workshop, kontakt mig for detaljer. Læs mere om det praktiske her.


 

Book din plads ved at kontakte os på email kamilla@himmelhesten.dk eller på tlf:+45 27155617
Betaling kan ske på konto: 3409-11551807, eller mobilpay 74771, husk at skrive navn på deltager. Læs mere om det praktiske her.