Yin yoga workshops

Har du også brug for ekstra energi, øget velvære samt at mærke ro og nærvær?

Så tag med på en yin yoga workshop og oplev 2,5 time hvor du kommer ned i gear, genfinder roen i kroppen og giver dig selv energi og overskud. Hver enkelt workshop kan sagtens stå alene eller du kan vælge alle tre, som på fineste vis vil komplimenterer hinanden. Yinyoga foregår i et roligt tempo, hvor alle kan være med. Dog anbefaler jeg ikke workshoppen til gravide. Hvis du er i tvivl om det er noget for dig, så kontakt mig endelig.

Vælg mellem lørdag den 9. november, 30. november og 14. december. Alle 3 dage 14.00-16.30

En workshop, 2,5 time,  PRIS: 300/250*kr.

Alle 3 workshops, 2,5 time,  PRIS: 750/650*kr.

*Reduceret pris for betalende medlemmer af Soulfitness og hvis du har klippekort hos Himmelhesten. Tilmelding sker ved at sende en mail til kamilla@himmelhesten.dk. Din plads er først sikret når du har indbetalt beløbet på mobilpay 74771.

Alle tre workshops afholdes i Soulfitness´s skønne yogasal, Skindergade 26, 1.sal, 1159 København K. Hvis du vil vide mere er du velkommen til at kontakte mig på mail eller tlf 27155617

 


Himmelhesten tilbyder både workshops hvor vi blander yoga og papirkunst og mere almindelig workshops med yoga for voksne og børn.

Både yoga og papirkunst giver øjeblikke af nærvær og kreativitet, som i dag er unikke for både børn og voksne. Derfor er kombinationen så åbenlys, når man som mig, beskæftiger sig med begge dele. Samtidig er der mange yogastillinger, som er nemme og sjove at folde i papir. Det er en måde at skærpe sanserne på, som er både sjov og lærerig. Der er også mange gode øvelser man kan lave som teambuildingsøvelser eller til festlige sammenkomster. Kontakt mig endelig, så vi sammen kan lave et sjovt indslag i Jeres arrangement.

Alle kan deltage på workshops i papir og eller yoga. Det kræver ikke at du hverken er smidig, kreativ eller god til at tegne. Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at kontakte mig.


Papirkunst-workshops

papir worksshop collage m floraHvis du er intersseret i andre typer workshops, så kontakt mig endelig.

Børn 6-10 år og deres voksne, 2,5 time,  PRIS: 400 kr. pr. par

Børn 4-6 år og deres voksne, 1,5 time,  PRIS: 240 kr. pr. par

Holdene er et voksen/barn hold. Vi laver både yoga- og mindfullnessøvelser samt kreative øvelser med papir. Vi rører os fysisk med børneyoga, skærper sanserne med mindfullnessøvelser og lader fantasien og skabertrangen svæve, når vi skaber papiruniverser.

Vi arbejder altid ud fra et tema, som kan være cirkus, safari, forår eller noget helt andet. Ideen er, at vi både har det sjovt, men også kan fordybe os. Vi skaber sammen en poetisk, nærværende atmosfære, som nogle gange kan være svær at skabe plads til i dagligdagen.

Alle kan deltage, det kræver ikke at du hverken er smidig, kreativ eller god til at tegne. Bare du har lyst til at udforske verden i et nyt tempo sammen med andre børn og voksne.

Hvis I er 4 par, 4 voksne med hvert deres barn kan I få Jeres private workshop, kontakt mig for detaljer. Læs mere om det praktiske her.


 

Book din plads ved at kontakte os på email kamilla@himmelhesten.dk eller på tlf:+45 27155617
Betaling kan ske på konto: 3409-11551807, eller mobilpay 74771, husk at skrive navn på deltager. Læs mere om det praktiske her.