yogastudie collage mindre

Himmelhesten tilbyder yoga for voksne.

Alle kan deltage, det kræver hverken at du er smidig, har prøvet yoga før eller andre forkundskaber. Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Du tilmelder dig ved at skrive besked til Kamilla på sms eller mail og hvis der er plads på holdet, betaler du via mobilpay på 74771, så har du sikret dig en plads.  Det er dog vigtigt at du skriver enten mail eller sms senest kl 20 dagen før dit hold.

 


Yoga for voksne 2019

Mandage 10.00-11.15  Yin yoga. Du tilmelder dig løbende, senest søndag kl. 20 dagen før holdet. Pladsen er din når du er tilmeldt og har betalt.

Onsdage 20.00-21.15  Yin yoga. Du tilmelder dig løbende, senest tirsdag kl. 20 dagen før holdet. Pladsen er din når du er tilmeldt og har betalt.

Torsdage 7.00-8.15  Yin yoga. Du tilmelder dig løbende, senest onsdag kl. 20 dagen før holdet. Pladsen er din når du er tilmeldt og har betalt.

 Yin yoga styrker din evne til at holde fokus, få jordforbindelse og giver ro, hvilket er de tre bærende principper for yinyoga: “Holding” “Grounding” og “Relaxasion”.  Øvelserne kombineret med din vejrtrækning hjælper dig til at løsne op i kroppen og styrke dine sener og led. Alle stillinger er hovedsageligt siddende og liggende og du er i stillingerne i 2-8 minutter. Vi er maks 8 på hvert hold hvilket giver god tid og plads til at alle kan være med.

OBS. Alt fysisk yoga er aflyst i henhold til myndighedernes anbefalinger.

Hvis du har lyst til at lave yoga sammen, men hver for sig via livestream har jeg to muligheder:

Tirsdag kl. 8-9 og torsdag 17-18.

Du skriver en mail på kamilla@himmelhesten.dk eller sender en sms på 27155617. Det koster et klip at være med. 

Priser:

  •  En enkelt gang 125 kr. 
  • Introduktons tilbud: 3 første gange 225 kr. Tilbudet kan kun benyttes én gang af dig.
  • 5 gange 500 kr. De 5 gange skal være brugt indenfor et år fra købsdatoen.

Underviser er Kamilla, uddannet fra Århus Arkitektskole og RYS 200  Yogalærer fra My Yoga, Yinyogauddannelser ved Victor Chng og Trine Hedegaard, samt børneyoga- og børnemindfullnessinstruktør fra Blå Himmel Yoga. Læs mere om det praktiske her.


Soul Fitness

Hvis tidspunkter og Frederiksberg ikke passer dig underviser jeg også i Soul Fitness mandag, tirsdag og torsdag. Soul Fitness er et holistisk sundhedshus i indre by på Skindergade 26, 1. sal, 1159 København K. Her kan du også møde andre undervisere og flere typer yogahold. Se nærmere her hvis det lyder som noget for dig.