yogastudie collage mindre

Himmelhesten tilbyder både yoga for voksne og for børn.

Alle kan deltage, det kræver hverken at du er smidig, har prøvet yoga før eller andre forkundskaber. Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Børneholdet melder man sig til, for en periode, hvor voksenholdene er Drop-in” hold.

For de voksne gælder det at du melder dig til, ved at betale via mobilpay på 74771, så har du sikret dig en plads eller kontant ved fremmøde. Det er dog vigtigt at du skriver enten mail eller sms senest 3 timer før vi går igang, så jeg ved hvor mange jeg skal lægge måtter frem til.


Yoga for voksne 2017

Tirsdage 20.00-21.15 Hatha yoga, timen rummer både styrkende, dynamisk og beroligende øvelser. Du giver besked senest 3 timer før holdet starter at du kommer. Du betaler 95,- pr. gang  til “drop-in” yoga.  

OBS: FERIE FRA 10. JULI – 24. JULI 2018

Yogaholdene  er hatha yoga hold med fokus på den enkeltes velvære. Vi er maks 8 på hvert hold hvilket giver god tid og plads til at alle kan være med.

Underviser er Kamilla, uddannet produktudvikler fra Århus Arkitektskole og RYS 200 hour  Yogalærer fra My Yoga samt børneyoga- og børnemindfullnessinstruktør fra Blå Himmel Yoga. Læs mere her. Læs mere om det praktiske her.


Børneyoga-hold

Lige nu er der ikke et børnehold igang. Kontakt mig hvis du har et barn der er interesseret i at starte til børneyoga. Når vi er ca. 4 der vil starte, sætter jeg holdet i gang.
IMG_8439

Børneyogaholdet er holdet, hvor børnene laver børneyoga uden deres forældre. Vi laver yoga med det mål at styrke koncentrationen, fantasien og fysikken. Vi laver yogalege og  træner balance, styrke, smidighed og koordination. Vi slutter af med afspændings- og mindfulnessøvelser som tit er de allermest populære øvelser blandt børnene. Nogle gange laver vi en kreativ mindfullness øvelse, hvor vi folder en ting i  papir som er med til at definere temaet for timen.

Underviser er Kamilla, uddannet produktudvikler fra Århus Arkitektskole og  RYS 200 hour  Hatha Yogalærer fra My Yoga samt børneyoga- og børnemindfullnessinstruktør fra Blå Himmel Yoga. Læs mere her. Læs mere om det praktiske her.

 

 


Soul Fitness

Hvis tirsdag og Frederiksberg ikke passer dig underviser jeg også i Soul Fitness mandag, tirsdag og torsdag. Soul Fitness er et holistisk sundhedshus i indre by på Skindergade 26, 1. sal, 1159 København K. Her kan du også møde andre undervisere og flere typer yogahold. Se nærmere her hvis det lyder som noget for dig.