yogastudie collage mindre

Himmelhesten tilbyder yoga for voksne.

Alle kan deltage, det kræver hverken at du er smidig, har prøvet yoga før eller andre forkundskaber. Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Du tilmelder dig ved at betale via mobilpay på 74771, så har du sikret dig en plads. Det er dog vigtigt at du skriver enten mail eller sms senest kl 20 dagen før dit hold.

 


Yoga for voksne 2019

Tirsdage 20.00-21.15 Yin yoga. Den 15/1, 22/1 og 29/1 . Hvis der er ledige pladser på holdet kan du tilmelde dig løbende, senest mandag kl. 20 dagen før holdet. Pladsen er din når du er tilmeldt og har betalt.

Torsdage 7.00-8.15 Yin yoga. Den 17/1, 24/1 og 31/1 . Hvis der er ledige pladser på holdet kan du tilmelde dig løbende, senest onsdag kl. 20 dagen før holdet. Pladsen er din når du er tilmeldt og har betalt.

OBS: Jeg holder vinterferie uge 6, 7 og 8

Yin yoga styrker din evne til at holde fokus, få jordforbindelse og giver ro, hvilket er de tre bærende principper for yinyoga: “Holding” “Grounding” og “Relaxasion”.  Øvelserne kombineret med vejrtrækningen hjælper dig til at løsne op i kroppen og styrke dine sener og led. Alle stillinger er hovedsageligt siddende og liggende og du er i stillingerne i 2-8 minutter. Vi er maks 8 på hvert hold hvilket giver god tid og plads til at alle kan være med.

Priser:

 En enkelt gang 125 kr. 

3 hold i januar  325 kr.

Underviser er Kamilla, uddannet fra Århus Arkitektskole og RYS 200  Yogalærer fra My Yoga, Yinyogauddannelser ved Victor Chng og Trine Hedegaard, samt børneyoga- og børnemindfullnessinstruktør fra Blå Himmel Yoga. Læs mere om det praktiske her.


Soul Fitness

Hvis tirsdag/torsdag og Frederiksberg ikke passer dig underviser jeg også i Soul Fitness mandag, tirsdag og torsdag. Soul Fitness er et holistisk sundhedshus i indre by på Skindergade 26, 1. sal, 1159 København K. Her kan du også møde andre undervisere og flere typer yogahold. Se nærmere her hvis det lyder som noget for dig.