Himmelhesten udvikler produkter, papirudsmykninger og laver undervisning og workshops i yoga og papirkunst.

Hvilke ideer ligger bag Himmelhesten?
Vi tror på at fantasien skal næres og kroppen huskes, for at vi kan bruge alle vores sanser når vi skal skabe smukke ting med hænderne.
Kreativitet, fantasien og evnen til at mærke efter, er kvaliteter som kan dyrkes eller glemmes. Hos Himmelhesten bliver de dyrket, nøjagtigt som i Alice´s eventyrland og på Peter Pan´s Ønskeø.
Med det som udgangspunkt arbejder vi med produktudvikling, udsmykninger, yogaundervisning og udvælger produkter til shoppen.

Hvem er bag Himmelhesten?
Portræt med rammeJeg hedder Kamilla Balslev-Olesen og startede Himmelhesten i 2014. Jeg brænder for at forene kreativitet, fantasi og nærvær. Jeg er uddannet produktudvikler fra Århus Arkitektskole, børneyoga- og børnemindfullnessinstruktør fra Blå Himmel Yoga og RYT200 Yoga Alliance godkendt yoga uddannelse ved My Yoga. Yinyogauddannelser ved Victor Chng og Trine Hedegaard.
Mange har svært ved at fordybe- og koncentrer sig i den verden vi har skabt -også børn. Yoga og meditation er de bedste værktøjer jeg har fået til at mærke alle sanser og til at være i kontakt med min kreativitet. Det vil jeg gerne dele med både børn og voksne via workshops og undervisning. Privat er jeg gift og har to dejlige børn, som jeg tester mange ideer af på.

Himmelhesten?
Himmelhesten polariodIdéen til Himmelhesten blev født på en rejse til Paris, hvor jeg tog et billede af en karrusel. På toppen af karussellen sad en hest, som jeg fantaserede om var blevet træt af at køre rundt og rundt og derfor stak af. Hesten fik vinger, fløj op i luften og væk fra karussellen for at søge nye eventyr. Kort efter sagde jeg mit trygge faste job op og startede Himmelhesten. Himmelhesten er et eventyr, som handler om at mærke efter, hvad som føles rigtigt – og handle på det.

 

 

2 Comments

 1. Gunnar
  20. marts 2014

  Held og lykke med projektet, Kamilla

  Reply
  • kbalslev
   20. marts 2014

   Tusind tak for det 🙂

   Reply

Leave a Reply