HVOR?
Tesdorpfsvej 42A, benyt bagdøren. Yogastudiet ligger i Kamilla´s private hjem, hvor der er indrettet både yogastudie og papirværksted. Det giver blandt andet den fordel at vi kan bruge haven og laver udendørs yoga, hvis vejret tillader det. Vi åbner 15 minutter før holdstart.

HVAD SKAL JEG HAVE MED OG PÅ?
Vi har yogamåtter, tæpper og udstyr som vi skal bruge til undervisningen.
Yoga udøves bedst i løstsiddende eller blødt træningstøj og bare tæer. Klæd evt. om hjemmefra – da vi kun har et badeværelse at klæde om i.
Spis helst ikke et kæmpe måltid lige før yoga.

TILMELDING
Tilmelding sker ved at skrive en mail til kamilla@himmelhesten.dk med: Dit navn/Barnets navn, barnets alder, hvilket hold, samt dit navn, mobilnr. og email.  Man betaler ved at overføre beløbet til reg. 3409 kontonr. 11551807 eller mobilpay på 74771 husk at skrive navn på deltager. Tilmeldingen er bindende efter indbetaling.

PRØVETIME?
Hvis der er plads på børneholdene kan man få en prøvetime. Det koster 85,- Da forløbene er så korte som de er, er der ingen gratis prøvetime. Hvis du er i tvivl om det er noget for dit barn, er du meget velkommen til at kontakte mig og få en snak om mulighederne. På voksenholdene er der ingen gratis prøvetime, da det er dropin hold kommer man bare og prøver for 95,-. Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at kontakte mig.

FORÆLDRE
Udgangspunktet er at børneyoga er for børn og det giver de bedste betingelser hvis forældre afleverer deres barn til yoga og derefter går igen. Der er mulighed for at drikke en kop kaffe i haven eller i køkkenet imens timen er i gang. (Dette gælder selvsagt ikke Barn/forælder hold hvor den voksne også går til yoga).