Handelsbetingelser

Åbningstilbud – fri fragt i hele februar.

1. Anvendelsesområde

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle handler, der gennemføres på hjemmesiden www.himmelhesten.dk.

Måtte du have spørgsmål eller forespørgsler til nogle varer som vises på vores hjemmeside, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 27 15 56 17 eller på kamilla@himmelhesten.dk

2. Betaling

Betaling sker ved bestilling af varer og anvendelse af gyldigt betalingskort i webshoppen. Man kan betale via en Paypal-konto eller med et visakort, Masterkort, Discoverkort eller American Expresskort. Kortmulighederne fremkommer i forbindelse med gennemførelse af bestillingsproceduren, dog sent i betalingsprocessen efter, at du har sagt “nej” til, at du har en Paypalkonto.

Du kan også betale efter aftale via mobilpay på74771

3. Fragt og levering

Varer bestilt i webshoppen til levering i Danmark, leveres normalt indenfor 2-3 hverdage.

Åbningstilbud – hele februar betaler Himmelhesten fragten til en postadresse i Danmark.

Himmelhesten leverer produkterne igennem Post Danmark, som sikrer kunden en hurtig og fleksibel levering.

Er der spørgsmål eller behov for særlige leveringer så kontakt os på kamilla@himmelhesten.dk

7. Moms, afgifter og priser

Alle priser i webshoppen er inkl. moms og gældende afgifter. Priserne er dagspriser og kan variere fra dag til dag.

9. Returvarer – 14 dages fuld returret

Skulle de fremsendte varer ikke leve op til dine forventninger, kan du sende din ordre retur og få pengene tilbage. Varen skal dog returneres i samme stand og i original emballage. Er det returnerede blevet medført en forringelse af salgsværdien, krediteres et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. Alle varer som ønskes returneret, skal sendes retur senest 14 dage efter modtagelsen.

Ved returnering skal der vedlægges kopi af faktura/ordrebekræftelse. Beskriv venligst hvorfor varen returneres og skriv venligst bank oplysninger hvorpå pengene ønskes indsat. Vi fremsender ikke check eller kontanter.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse:

Himmelhesten
Tesdorpfsvej 42, st.
2000 Frederiksberg

Bemærk venligst, at vi ikke modtager returpakker som sendes pr. efterkrav og lignende.

8. Reklamationsret

Der ydes altid 24 måneders reklamationsret, på produkter købt hos himmelhesten. De 24 måneder gælder fra den dag du har modtaget varen. Vi tilbyder at du enten kan få:

  • varen repareret
  • varen ombyttet
  • pengene tilbage
  • afslag i prisen

Tilbudet i forbindelse med reklamationsretten er afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at fejlen ved varen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Skulle der blive brug for at reklamere, så skal dette gøres inden rimelig tid efter, at du har opdaget fejl eller mangler ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du som kunde måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Ved reklamation bedes du venligst sende en mail med beskrivelse af fejlen til kamilla@himmelhesten.dk

Så finder vi ud af, hvordan reklamationen skal behandles. Skal produktet sendes retur, skal det ske til følgende adresse:

Himmelhesten
Tesdorpfsvej 42, st.
2000 Frederiksberg
Mrk. Reklamation

Når du returnerer en vare, bedes du venligst beskrive fejlen på fakturaen.

Bemærk venligst at vi ikke modtager returpakker som sendes pr. efterkrav og lignende.

Der tages forbehold for

  • Trykfejl
  • Prisændringer
  • Udgåede varer
  • Leverancesvigt fra tredjepart.

12. Personlige oplysninger og datapolitik

For at en ordren kan gennemføres, skal kunden oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren, og hvis kunden accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk af Himmelhestens serverleverandør. Opbevaringen sker i ukrypteret form, men på betryggende vis.

Himmelhesten sælger eller overdrager aldrig kundeoplysninger til tredjemand, og gør ikke sådanne oplysninger tilgængelige for tredjemand.

I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til Paypal, og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via Palpal, og Himmelhesten opbevarer ikke kundens kreditkort oplysninger.

 [Jan 2014]

Leave a Reply