Inspiration fra Northmodern

Posted by on aug 25, 2016 in Interiør, Papirkunst
Inspiration fra Northmodern

I fredags besøgte jeg Northmodern, som er en møbel og livsstilsmesse i Bella Centeret. Besøget blev dog afkortet kraftigt, da jeg fik et opkald fra min søns skole, om at han var blevet syg…. Sådan går det jo.  Jeg nåede dog at drøne messen rundt og indfange et par indtryk til inspiration og beundring.

Heidi Zilmer

Det ene indtryk er Heidi Zilmer og Lene Thomasen der udstiller Shibori farvede tekstiler og tapet sammen. Shibori er en gammel japansk teknik, hvor man folder det man vil farver, på bestemte måder, for at opnår bestemte mønstre. Heidi forærede mig noget af hendes lækre håndfarvede tapeter – og jeg glæder mig til folde løs i det.

Marianne Eriksen Scott-Hansen

Jeg har i noget tid fulgt Marianne Eriksen Scott-Hansen på instagram og andre medier og beundret hendes fantastiske papirsblomster. På Northmodern fik jeg dem at se live og det gjorde dem absolut kun endnu vildere – jeg er dybt imponeret.

Så trods det korte besøg gik jeg inspireret hjem igen. Nu glæder jeg mig til at få Heidi´s tapet mellem hænderne.

 

Leave a Reply