Klip, klister, kreér og fold Foråret igang

Posted by on mar 7, 2016 in DIY, Himmelhesten, Ikke kategoriseret, Papirkunst
Klip, klister, kreér og fold Foråret igang

Jeg skyder foråret i gang med workshops, hvor du kan komme og folde påske og forårs kreationer. Har du lyst til at dele nogle kreative timer i selskab med mig og et barn du holder af? Så er påskeworkshoppen noget for dig.  Vi laver det fineste påskepynt som kan pynte på påskebordet. Vi laver origami som alle kan være med til  – vi laver kaniner i forskellige udgaver og sommerfugle som kan sættes på pinde, ståltråd eller stå på påskebordet. Jeg glæder mig til at være kreativ og dele mine ideer sammen med jer, både børn og voksne.sommerfugl på forårsgren

Den ene workshop er hos Det sker i Saxogade på Vesterbro, hvor vi udover at lave påske og forårspynt også kaster os ud i mega-origami…. til udsmykning på gaden. Det bliver et rigtig sjovt fælles projekt, som jeg glæder mig til at se udfaldet af.

Den anden workshop er hos Designcafeen på Østerbro. Her har vi 1 1/2 time til at hygge os i skønne cafe-omgivelser samtidig med at vi folder påske og forårspynt.

 

Til begge workshops får man en lækker goodiebag med sig hjem som indeholder opskrifter på de ting vi folder, papir til at folde af og gave fra Himmelhesten. Hvis du vil tilmelde dig en workshop skriver du en email til mig på kamilla@himmelhesten.dk eller trykker her for at se flere informationer.

Kuvert-opdækning

Leave a Reply