Workshop med papirfolderier…..

Posted by on maj 30, 2014 in Design og livsstil, DIY, Himmelhesten, Papirkunst
Workshop med papirfolderier…..

Onsdag aften den 27. maj skulle jeg afholde en workshop i samarbejde med Satellitten og Det sker i Sidegaden. Jeg var spændt på, om det jeg havde planlagt for aftenen, var for let eller for svært og om det var sjovt. Samtidig tænkte jeg over, hvilke forventninger deltagerne mon havde og hvilke jeg selv havde. Jeg er selv træt af at melde mig til ting, hvor jeg bliver sat til at diskutere med sidemanden i stedet for at få kvalificerede og kompetente bud fra et menneske der har forberedt sig. Og når jeg selv har den forventning til andre…. har jeg det også til mig selv….. så det håbede jeg selvfølgelig at leve op til 🙂

Workshoppen er en del af en række kreative workshops, som bliver afholdt af Satellitten og Det sker i Sidegaden. Det foregår i et skønt lokale i Saxogade og bagmændende havde sørget for at løfte stemningen, med lidt guf til alle de kreative der skulle på arbejde.

Prisen for workshoppen var 200 kr. Udover undervisning fik alle deltagere en goodieback med sig hjem . Goodiebacken indeholdte lækre ting fra Solhatten, gavekort til Cafe Sonja, origami papir og  en gave samt nogle instruktioner til det vi gennemgik på workshoppen fra Himmelhesten.

Det var dejlige deltagere, som det var hyggeligt at folde papir sammen med. Stemning var skøn og det, at mødes og være kreative sammen, er en dejlig opløftende ting. Der var nogle folderier der drillede mere end andre….. men alle lykkedes med det 🙂 og sagde at de havde haft en dejlig og lærerig aften – og det havde jeg bestemt også.

aflangt billede fra workshoppen1

Leave a Reply