Paperart-workshop

Posted by on maj 7, 2014 in Himmelhesten, Papirkunst
Paperart-workshop

Jeg skal holde paperart-workshop den 27. maj i samarbejde med Det sker i Sidegaden. Det sker i Sidegaden arrangere  workshops, hvor man kan være kreative sammen og lære nye teknikker indenfor papir, perler, zentangling eller noget helt fjerde. Jeg glæder mig rigtig meget til workshoppen, hvor jeg planlægger nogle forskellige designs vi skal folde og hvor jeg håber at kunne inspirerer deltagerne til at folde videre når de er kommet hjem 🙂

På Det sker i Sidegaden´s facebook side står:

Kamilla Balslev Olesen, grundlægger af Himmelhesten, viser os hvordan man folder de fineste ting i papir. Vi anvender nyt fint papir i kombination med sider fra aviser, magasiner og bøger og laver unikke pynteting lige til at tage med hjem og hænge op på en frisk forårsgren.

Prisen er 200 kr og indeholder ud over undervisning en goodiebag med forskelligt papir, en fin gave fra Himmelhesten, et lille inspirationshæfte, en gave fra Solhatten og gavekort til kaffe/the og kage fra Cafe Sonja.

Skynd dig at skrive til anja@settlementet.dk, hvis du vil sikre dig en plads.

Workshoppen udbydes i samarbejde med Kulturanstalten og finder sted i Satellitten, Saxogade 77. Overskud fra workshoppen går til Settlementet på Vesterbros arbejde med socialt udsatte.

Tryk her hvis du vil se mere på Det sker i Sidegaden´s  Facebook-side.

Flyer workshop i sidegaden ikke bred

2 Comments

 1. Zara
  28. maj 2014

  Hej Kamilla – tak for i går det var vældig inspirerende 🙂 Hvor er det nogle fine sager du laver!

  Reply
  • kbalslev
   28. maj 2014

   Mange tak. Det var en dejlig aften med
   med skøn stemning bland alle Jer der deltog 🙂

   Reply

Leave a Reply