Ses vi i weekenden på Det Nye Designer Marked?

Posted by on maj 2, 2014 in Det Nye Designer Forårsmarked
Ses vi i weekenden på Det Nye Designer Marked?

Her til aften har jeg placeret alle mine ting på Det Nye Designer Marked. Jeg glæder mig rigtig meget til i morgen og overmorgen, hvor det går løs. Jeg har fået et rigtig skønt hjørne, som er perfekt.

Adressen er: H.C Ørstedsvej 18, baggården, Frederiksberg og vi er åbne fra 10-17 både lørdag og søndag.

Jeg har varerne fra webshoppen med, men også nogle nyheder. F.eks. har jeg lavet Monsieur Papillon i mindre størrelse, hvilket fungerer rigtig godt. En anden nyhed er, at prismerne bliver til smykker når de er sat  sammen med guldkæder….men det skal opleves 🙂

Udover Himmelhestens design, kan man opleve 20 andre designere med fantastiske designs. Der er rigtig mange skønne ting imellem.

Håber at se nogle af Jer – og hvis I har andre planer må I endelig nyde weekenden med det 🙂

 

Leave a Reply