Hvor sjov og smuk er din verden?

Posted by on mar 28, 2014 in Design og livsstil, Himmelhesten, Interiør, Papirkunst
Hvor sjov og smuk er din verden?

PYNTER DU OP TIL PÅSKE?

Himmelhesten´s prismer i de fineste pastelfarver er perfekte til at skabe påskestemning hjemme hos dig. Jeg bruger prismerne til at hænge på forårsgrene, men de kan også hænges op i en silkesnor i vinduet. Shoppen har forskellige påskepakker at byde på – alt efter hvor meget du har lyst til at påsken skal fylde på dine forårsgrene.

VÆRTINDEGAVE

Skal du ikke selv stå for påskefrokosten er prismerne en oplagt værtindegave.  I shoppen er der forskellige pakker, hvor jeg har koordineret 2, 3 eller 6 prismer i pastelfarver. Der er så mange statements alle vegne og jeg tror mit skal være noget med fest!

”Du bestemmer selv hvor sjov og smuk din verden skal være.”

Jeg mener at pynt og dekorationer hører til hele året. Pastelfarverne er både oplagte til påske, men faktisk hele foråret vil de lyse op og fremkalde positive tanker. Prismerne bringer god stemning og god karma hos dig eller hos en du har kær – det er jeg overbevist om J

Pastel prismer på gren Himmelhesten

Leave a Reply