Papercraft – ekstraordinær pragtfuld papirkunst

Posted by on mar 18, 2014 in Papirkunst
Papercraft – ekstraordinær pragtfuld papirkunst

Nu har jeg været i gang med at rydde op i mit værksted, så jeg kan få produceret flere ting til Himmelhestens sortiment. Der er mange ting der inspirer mig når jeg skal arbejde med papir. Ofte er det et billede eller en figur jeg går og tænker på i noget tid, som så bliver klippet, foldet eller noget helt tredje. Nogle fungerer godt, andre ligger og venter lidt og igen andre bliver kasseret.

PAPERCRAFT

Jeg elsker at bladre i bøger. Der findes simpelthen så mange lækre bøger om papir. Nogle er om teknikker, andre om papirkunst. Papercraft er en bog om papirkunst med super mange fantastisk billeder. Bogen rummer projekter, hvor jeg bliver så imponeret over, at nogen overhovedet kan lave det. Projekterne i bogen spænder fra små fine klip til store installationer med det fælles træk at de alle er lavet af papir.  Bogen er skøn og rummer ekstraordinære kunstværker, som er lige til at blive i godt humør af. Der er siden kommet en Papercraft2, som jeg desværre ikke selv ejer, men ønsker mig.

Jeg kan varmt anbefale Papercraft, som er købt i Cinnober, som er en super skøn bogbutik i København. Cinnober har også en skøn webshop for dem som ikke lige kommer forbi butikken. www.cinnobershop.dk

Papercraft - opslag i bogen

Leave a Reply