Papir, jagten på papirdesign drev mig fredag til Herning og på Formland-up-grade messe.

Posted by on feb 4, 2014 in Ikke kategoriseret
Papir, jagten på papirdesign drev mig fredag til Herning og på Formland-up-grade messe.

Papir – jagten på papirdesign drev mig fredag til Herning og på Formland-up-grade messe. På togturen imod København tænkte jeg over, hvad den vigtigste oplevelse var……  og jeg tror faktisk det var foredraget jeg hørte af Ulrik Lynge på Speak Up…

Han havde flere pointer…. Men den der har printet sig fast hos mig, er et begreb han omtalte som ”at være skrædder”, som betyder at vi alle gerne vil have en ganske særlig oplevelse ud af vores købsoplevelse. ” Make me feel special” skrev jeg ned….. for det er vi rigtig mange der godt kan lide – kan du også?  Jeg vil gerne købe unikke oplevelser, hvor jeg føler, at jeg er noget ganske særligt, og jeg tror ikke jeg er alene med den fornemmelse.

Lige præcis den pointe vil jeg huske i udviklingen af Himmelhestens webbutik.

Jeg skal huske at være SKRÆDDER!

Leave a Reply