Kan vi flyve?

Posted by on apr 5, 2016 in Indretning, Interiør
Kan vi flyve?

Jeg er vild med Peter Pan citater, han er en evig klog dreng og selvfølgelig tror jeg på at vi kan vi flyve, hvis vi vil!  – Mine sommerfugle er fløjet fra mit værksted og til VaerkStedet i Ryesgade 4, København N. Her har de taget foråret med til den skønne perle af en butik og spreder forårsfornemmelser til forbipasserende og besøgende.

sommerfugle 350 lyse

Den gamle udstilling, som handlede om kærlighed har jeg pillet ned, men hvis du ikke nåede at se den kan du stadig nå det her. Efterfølgende var det sommerfuglenes tur til at indtage butikken og jeg har foldet løs i 4 forskellige nuancer. Det er lidt svært at fotografere vinduer, men håber i kan fornemme forårsfarverne alligevel.

350-sommerfugle- begge vinduer

Hvis du har en butik eller en reception som du gerne vil have gjort forårsklar så kontakt mig endelig. Jeg skræddersyr udstillinger til lige præcis Jeres behov og dna.

 

4 Comments

 1. Hanne Balslev-Olesen
  5. april 2016

  Hej Kamilla!
  Hvor er dine sommerfugle fine og forårsagtige. Er imponeret over din vidunderlige fantasi – tænker lige på Peter-Pan-citatet i sammenhæng med sommerfuglene.
  Godt Gået!
  Mutz

  Reply
  • kbalslev
   5. april 2016

   Hej Mutz
   Tak for det – du er sød❤️

   Reply
 2. Marie Rønlev Sørensen
  5. april 2016

  Kære Kamilla!
  Ja, de er godt nok fine og florlette!
  Nu kan både du, Himmelhesten og sommerfuglen flyve en dejlig tur.

  Kan du forresten huske, at en sværm af sommerfugle havde sat sig på glassenes kant til min 60 års fødselsdag….?
  Kh

  Reply
  • kbalslev
   6. april 2016

   Det er da også rigtigt, nu du siger det kan jeg sagtens huske det…. og det så så fint ud. Jamen sådan nogle flokke af sommerfugle er ikke dårlige at få besøg af :-9 knus

   Reply

Leave a Reply