Hvordan staver man til kærlighed?

Posted by on feb 10, 2016 in Design og livsstil, Himmelhesten, Interiør, Papirkunst
Hvordan staver man til kærlighed?

Jeg har lavet en vinduesudstilling til det dejligste sted i Ryesgade. Det er Vaerkstedet, som er en kombineret butik og værksted for 6 guldsmede. Vi diskuterede hvilken historie vi skulle fortælle med vinduerne? Skulle det være at der sad 6 forskellige mennesker bag smykkerne eller skulle det være historien om  kærligheden eller skulle det være råvarerne, som guld og sølv?

Vi valgte at tage udgangspunkt i kærligheden og et dejligt citat fra Peter Plys, ” Hvordan staver man til kærlighed?” spørger Grisling.  Peter Plys svarer “Man staver det ikke, man føler det.”

920x350 hjerterne– og ja hvordan staver man til kærlighed? Man kan give gaver som udtryk for ens kærlighed eller man kan skrive et brev, som udtrykker ens følelser eller man kan vise det med ens hjerte/gerninger….hmm ja det var nogle af de ting jeg tænkte og min fortolkning i Vaerkstedets vinduer blev et nedkog af disse tanker.

920x350 kærestebrevene

Besøg endelig butikken i Ryesgade, der er mange gode bud på gaver man kan give for at vise sin kærlighed…… Hvis du har en butik, Cafe eller reception, som du gerne vil have til at underbygge en historie eller udstråle virksomhedens dna, så tøv ikke med at kontakte mig, jeg kommer gerne forbi til en snak om muligheder. Det behøver ikke være så store ord som kærlighed, det kan også være du gerne vil have et lille strejf af forår i receptionen.

sommerfugl på forårsgren

Leave a Reply