Vi har alt mandelgaven, julegaven, værtindegaven

Posted by on dec 17, 2015 in Himmelhesten, Jul
Vi har alt mandelgaven, julegaven, værtindegaven

December har været en travl måned med masser af jul, gaver og sjove snakke. Frem til på søndag kan du finde Himmelhesten´s produkter på Israels Plads i en skøn lille butik under Designer Spaces julemarked. Butikken rummer Himmelhestens produkter, men du kan også finde min brors produkter i butikken. Det spænder fra små lækre borde, hylder og serveringsbrætter i Corian og bambus samt hans to skønne brætspil Popkult og Københavnerspillet.

Butikken fungerer rigtig godt og vi mener vi har det rette til både mandelgaven, julegaven og værtindegaven….. så kig endelig forbi. Hverdagene 12-20 og i weekenden holder vi åbent 10-18. Lige overfor Torvehallerne, bag juletræssælgeren- glæder os til at se jer.

Billede fra designerspacebutikken

En´af Himmelhestens nyheder er pop-up julekort. Jeg har udviklet 3 motiver, et kræmmerhus, en pakke og en stjerne. I butikken på Israels plads kan du købe 3 kort i en pakke for kun 60 kr.

julekort

Vi sælger også mange juletræer og prismer, som værtindegaver og som julepynt til grenen og julebordet. Træerne findes i grøn, kobber, guld og marmor-hvid. Kig endelig forbi og se de fantastiske juletilbud.

Mange træer

Jeg håber i alle nyder decembermåned med travlhed, hygge, julelys, forventninger, gaver og kommen-sammen – jeg gør og jeg nyder at være ude og snakke med kunder, både d en nye og de faste.

Rigtig god december

 

Leave a Reply