#2 London Design Festival var fyldt med papir

Posted by on nov 11, 2015 in Himmelhesten, Papirkunst
#2 London Design Festival var fyldt med papir

Så er jeg tilbage med anden del af det  inspirerende papir-kunst jeg mødte på min tur til London design festival i september 2015. Hvis du ikke har læst #1 London Design Festival var fyldt med papir, så er du velkommen til at læse den her.

forskellige kunstnere fra London

Herover ses fra venstre et billede fra en stor stand i Tent London,  Etaipei, World Design Capital Taipei 2016. De havde en food-event for at sætte fokus på at Taipei er World design capital i 2016. Derfor havde de et stort opdækket bord, med smukt krøllet papir som dekorationer på tallerknerne. Det midterste billede ovenfor er en meget smuk installation af Korea Craft & Design Foundation, desværre fik jeg skrevet kunstnerens navn ned. Det sidste billede viser meget fint papir-origami lavet af designer Sarah Tran. Alle tre er eksempler på det forfinede, skrøbelige og delikate papirkunst.

papirkunst i london

Herover finder du kunst fra Angela Fung Hun laver mange større installationer og blander forskellige materialer. Hende mødte jeg også i Tent London.

Papirtapeter

Herover ses billeder af nogle af designer Tracey Tubb´s fantastiske origami tapeter. Det er virkelig smukke designs hun laver og hun holder alt i hvidt, hvilket giver alle folder yderligere fokus.

English recap:

So I am back with the second part of the  paper art / design I met on my trip to London Design Festival in September 2015. First row from left you see one picture  from a large stand at Tent London, Etaipei, world design capital Taipei 2016. They had a food-event and therefore had a large set table, with beautifully curled paper decorations on the plates. The middle image, still top one,  is from a very beautiful installation of the Korea Craft & Design Foundation. The last picture , at the top, shows very fine paper origami made from designer Sarah Tran. All three are examples of the subtle, fragile and delicate art of paper.

The three pictures in the midle are from paper artist, Angela Fung. She creates large installations and mixes different materials. I also met her in Tent London.

The final three pictures are from the designer Tracey Tubb’s amazing origami wallpapers. It’s really beautiful designs and she keeps everything white, which makes an additional focus to every fold.

Leave a Reply