#1 London Design Festival var fyldt med papir

Posted by on okt 27, 2015 in Design og livsstil, Papirkunst
#1 London Design Festival var fyldt med papir

Jeg har været optaget af at bygge om på mit værksted, så optaget at jeg slet ikke har fortalt om mit besøg i London. Jeg var til London Design Festival i slutningen af september og  jeg vil lave en lille følgeton over mine papir-oplevelser, hvor dette er #1. Jeg oplevede mange spændende ting og havde selvfølgelig et vågent øje til alt hvad der handler om papir.  Jeg vil gerne dele nogle af oplevelserne med jer og det følgende er nogle eksempler på hvad der rørte sig på den engelske “papir-scene”.

Papir i London

Ovenfor ses et rigtig flot tigerhoved udført i papir i Asics vindue på Carnaby street. Det er en super skøn effekt at alle papirstumperne flyver rund i vinduet. De to andre billeder ovenfor er begge smukke kunstværker fra galleriet Mint i South Kensington. Kunstneren arbejder med flettet papir i mange nuancer og kunstværkerne hang henholdsvis fra loftet og på væggen.

Papirkunst London

Ovenfor ses de smukkeste kunstværker, som nærmest fløj i rummet. Det er Kuniko Maeda som står bag dem og de blev vist på The College under Design Junction 2015. Kunstneren arbejder både med papir og tekstiler.

Papir i London1

Ude i butikkerne så jeg også mere kommercielle produkter i papir/pap – Blandt andet superheltene ovenfor som jeg spottede i Conran Shop.  I Harrods stødte jeg på de smukke julechokolade prismeæsker – hvor formen er mig meget bekendt……

Meget forskellige eksempler på papirarbejde og der var meget mere. Håber I, ligesom jeg, bliver inspireret af at se de mange forskellige måder og og udtryk de varierende kunstnere skaber i papir.

1 Comment

 1. Marie Rønlev Sørensen
  28. oktober 2015

  Kære Himmelhest!
  Tak for et spændende kig fra en inspirerende tour de London!
  KH marie

  Reply

Leave a Reply