Himmelhesten i Brøndsalen i efterårsferien

Posted by on okt 9, 2015 in Design og livsstil
Himmelhesten i Brøndsalen i efterårsferien

Fra torsdag den 15. oktober til søndag den 18. oktober kan du finde kunsthåndværk i Brøndsalen ved Frederiksberg have. Jeg deltager alle dagene og glæder mig til at præsenterer mine designs i smukke omgivelser.

I løbet af et kalenderår deltager jeg på designmarkeder, brugskunstmarkeder samt afholder workshops og foredrag. Jeg har netop lavet en kalender på min hjemmeside som jeg løbende opdaterer med de events jeg har i kalenderen, tjek den her. Desuden er du altid velkommen til at kontakte mig hvis du har en ide til et arrangement, event eller lignende hvor du synes jeg skal deltage.

Brøndsalen - www.khib.dk15.-18. oktober – Kunsthåndværk i Brøndsalen.

Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg www.khib.dk

Åbningstider: 

Torsdag den 15. oktober kl. 12-18

Fredag den 16. oktober kl. 11-18

Lørdag den 17. oktober kl. 11-18

Søndag den 18. oktober kl.  11-17

 

 

Leave a Reply