Retur til København

Posted by on aug 20, 2015 in Himmelhesten
Retur til København

Så er jeg kommet hjem efter 5 dage på Nordic Buzz, Formland messe. Det har været en rigtig god oplevelse, som jeg stadig er lidt høj over og lidt mat af. Det har været super fedt at møde en masse andre iværksættere, som også udstillede på Nordic Buzz. Der var en virkelig skøn, hyggelig og hjælpsom stemning blandt udstillerne, som gav en masse energi. Onsdag byggede jeg standen op med dejlig assistance fra min mor. Det var virkelig dejligt at være to til at tømme bil og til at se om alt hang lige og vurdere placeringen af alle billeder.

Tom stand og færdig stand 920

Desuden arbejdede jeg på højtryk på min stand med at snakke og fortælle om mine produkter til potentielle forhandlere og alle mulige andre nysgerrige der rundede standen. Det sjoveste er selvfølgelig at sende ordrebekræftelser ud, men det er også rigtig fint at have en masse emner at følge op på.

plakater og kort på bordet og vægbillede

Jeg havde forskellige nyheder med på messen. Min nye billedserie “A Hideaway”, som er billeder af foldede blomster kombineret med halvskjulte øjne. Jeg har produceret et stort canvas-billede og plakater i A3 og A5 i serien A Hideaway. Mademoselle, Monisieur Charme og Klovnen Arthur er begge nye motiver som jeg har produceret i størrelserne A3 og A5, Klovnen dog kun i A5.

mig på min stand og news

På billedet til højre ovenfor ses messens udstilling af nyheder. Himmelhestens prismer ligger på podiet sammen med  smukke design fra andre virksomheder. Blandt andet er det en planteplanet der hænger i luften over podiet, sådan en måtte jeg også selv eje.

English recap:

Now I am back home after 5 days at Nordic Buzz, Formland fair. It has been a really good experience, as I am still a little ecstatic and slightly mat after the experience. It’s been really cool to meet a lot of other entrepreneurs who also exhibited at the Nordic Buzz. There was a really warm and cozy and helpful mood among exhibitors. Wednesday I built the stand up with lovely assistance from my mother. It was really great to be two to empty the car and to see if everything is hanging straight.

I was really busy talking and telling about my products to potential dealers and all sorts of other curious people who visited the stand. The funniest thing is of course to send order confirmations, but it’s also really nice to have a lot of leads to follow up on.

I presentet different news at the trade fair. My new photo shoot “A Hideaway” which are images of  folded flowers combined with half-hidden eyes. I produced a large canvas photo and posters in A3 and A5 in the series A Hideaway. Mademoselle, Monisieur Charm and Clown Arthur are both new motifs that I have produced in sizes A3 and A5, the clown only comes in A5. The picture to the right above shows the fair’s exhibition of news. The prisms of Himmelhesten is on the podium along with beautiful designs from other companies.

 

Visitkort i holder og klovn

Leave a Reply