Himmelhesten skal på Formland i august

Posted by on jun 11, 2015 in Himmelhesten, Interiør
Himmelhesten skal på Formland i august

Jeg er i fuld gang med at forberede mig på Formland i august, efter jeg har fået besked om ,at jeg er kommet med under Nordic Buzz.

NORDIC BUZZ – New Creative Business er en event og et mentorforløb for iværksættere inden for de kreative industrier. Konceptet består af en messe for 100 unge kreative iværksættere fra Finland, Sverige, Norge og Danmark, som udstiller deres produkter og / eller koncepter på Formland messen. Derudover får deltagerne tildelt en mentor.

formland-logoFormland er en stor messe i Herning som hvert år finder sted i august og i januar. I år kan du finde mig i hal E fra den 13.-16. august 2015 se mere om Formland her.

Jeg tænker at det er en fantastisk mulighed for at møde en masse andre iværksættere, møde presse og indkøbere, hvilket ellers kan være hårdt arbejde når man, som jeg er alene om alle arbejdsopgaver. Forløbet Nordic Buzz tilbyder også en mentor og den mentor jeg har fået har 4 andre iværksættere. Den 22. juni skal vi alle mødes og det forventer jeg mig også meget af. At lære andre fra branchen at kende bedre samt sparre med hinanden om forberedelser til messen – det bliver spændende.

English recap:I am all busy preparing for Formland in August, after I’ve been told that I am attending the Nordic Buzz.
NORDIC BUZZ – New Creative Business is an event and a mentor program for entrepreneurs in the creative industries. The concept consists of a mass of 100 young creative entrepreneurs from Finland, Sweden, Norway and Denmark, which exhibit their products and / or concepts on the Formland fair. In addition, participants are assigned a mentor.

Formland is a major trade show in Herning which takes place every year in August and January. This year you can find me in Hall E from the 13th to the 16th of August 2015 learn more about Formland her.

I think that it is a great opportunity to meet a lot of other entrepreneurs, meeting the press and buyers, which otherwise can be hard work when I am just one person with all the different aspects of work. Elapsed Nordic Buzz also offers a mentor and the mentor I’ve gotten has four other entrepreneurs. On the 22nd of June we will all meet and I expect so much. Learning others in the industry to know and share ideas and thoughts with each other on preparations for the fair – it will be interesting.

nordic buzz 280

Leave a Reply