My friend – eller har du et bedre navn?

Posted by on maj 27, 2015 in Himmelhesten, Papirkunst
My friend – eller har du et bedre navn?

Jeg har været lidt stille her på bloggen, mest af alt fordi jeg har haft travlt med at fejre fødselsdag…… Til at hjælpe med at fejre fødselsdag har jeg kreeret en rigtig festlig fyr, som har taget fest-dresset på.

Han ser lidt tænksom ud, men det bliver jeg også tit omkring min fødselsdag, så min nye ven og jeg er nok på bølgelængde der. Både fødselsdag og nytår er en festlig begivenhed i mit univers, men har også lidt melankoli i sig. Begge dage er mærkedage hvor man kan vælge at skue frem eller tilbage.  Jeg skuer fremad og glæder mig til mit nye årti.

Indtil nu har jeg bare kaldt min nye ven for ” My friend” – men måske han skal have et andet navn??? Hvis du har en god ide til hans navn, må du meget gerne skrive det til mig.

My friend til blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

My friend er en lille statue, ca. 40 cm høj, lavet af papir. Lige nu har jeg ham stående i en glasmontre i min stue.

English recap:

I’ve been a bit quiet on the blog, most of all because I have been busy celebrating birthday …… To help celebrate my birthday, I have created a real festive guy who are wearing his party-dress. He also looks a little thoughtful, but around my birthday,  I often get thoughtful too, so my new friend and I are probably on the same line there. Birthday and New Year are both festive events in my universe, but also has a little melancholy in them. Since it is after all anniversaries where you can choose to look backwards or forwards. I look forward and look forward to my new decade. Until now I just called my new friend for “My friend” – but maybe he should have another name ??? If you have a good idea of his name, please write it to me.

My friend is a small statue about 40 cm high, made of paper. Right now I have him standing in a glass case in my living room.

My friend i glaskuppel copy

1 Comment

 1. Rikke Kjeldsen
  11. august 2015

  Hej Kamilla,

  Måske kunne din lille ven bare hedde Papi, – (selvfølgelig afledt af papir) eller Happy Papi?
  Glæder mig til at se ham i virkeligheden på Formland.

  Med venlig hilsen
  Rikke Kjeldsen

  Reply

Leave a Reply