Blomster – en tendens?

Posted by on apr 10, 2015 in Himmelhesten, Papirkunst
Blomster – en tendens?

Når jeg kigger på en blomst, tænker jeg ofte at de er så vildt sat sammen, så det ville man aldrig selv have designet eller fundet på. Tænk foreksembel på en perlehyacint med de mange små klokker eller andre blomster med lange dragere stikkende ud af blomsten…. det er super ekstravagant. Derfor kan det også være temmelig sjovt at efterligne virkeligheden og på den måde lave nogle ting jeg normalt ikke ville finde på.

Perleh

Det er så sjovt med tendenser. I det meget tidlige forår efterlignede jeg forskellige blomster, mest af alt for at udfordre min tekniske kunnen. Lige pludselig ser jeg flere og flere der laver papirblomster og sådan synes jeg ofte det er med tendenser. Jeg går og tænker noget og vupti så har andre tænkt det samme og så er det pludselig en tendens.

vintergæk

English recap

When I look at a flower, I often think that they are so wildly put together, so I could never have designed or invented it. Think foreksembel on a grape hyacinth with many small bells or other flowers with long girders sticking out of the flower …. it’s super extravagant. Therefore, it can also be pretty fun to imitate reality and thus make some things I would not normally think of.

It’s so fun with trends. In very early spring  I made different flowers, most of all to challenge my technical ability. And suddenly I see more people who make paper flowers and such I think often it is with trends, you think something and voila you have others thought the same and it’s suddenly a trend.

gæk og påskelilje

Leave a Reply