Himmelhesten på northmodern i Bella Centeret fra søndag til tirsdag

Posted by on jan 17, 2015 in Himmelhesten
Himmelhesten på northmodern i Bella Centeret fra søndag til tirsdag

Jeg har arbejdet på at blive klar til de kommende tre dages messe i Bella Centeret – og nu tror jeg det er lykkedes. Standen står der, produkterne er klar på standen og ja jeg skal lige sove og så tager jeg der ud og er klar. Der er altid en masse jeg gerne vil have klar og jeg er aldrig i god tid, så jeg har langt fra nået alt det jeg havde tænkt. Men det bliver super godt alligevel, jeg tror det skal være sådan.

Hvis du undrer dig over tegneserie-sløjfen, er den med på mine nyheder, som jeg viser på messen, men det viser og fortæller  jeg mere om her på bloggen – snarest. Rigtig god søndag uanset hvor du skal nyde den.

Himmelhesten´s stand på northmodern

Himmelhesten´s stand på northmodern

Du kan læse mere om northmodern her. 

 

Leave a Reply