Gave-humør, få en gave til en værdi af 150,- DKK

Posted by on dec 8, 2014 in Himmelhesten, Ikke kategoriseret, Papirkunst
Gave-humør, få en gave til en værdi af 150,- DKK

Det er december og jeg elsker gaver. Jeg elsker forberedelserne og planlægningen af måde de små og de store gaver. Det er skønt at gå og finde pakkekalender-gaver, tænke på at gøre andre glade og digte små historier for hvorfor lige præcis den ting, passer perfekt til vedkommende. Faktisk er det ikke kun noget man siger, det med at det er mindst lige så dejligt at give som at modtage.

150 marmor-sølv-blå

 

hele pakkekalenderenJeg er i gavehumør denne december og derfor modtager alle som bestiller en vare i webshoppen i december måned en pakke med to ekstra prismer til en værdi af 150,-  som dem på billedet ovenfor.

Hvis der er to andre, som du meget hellere vil have – så skriv det til mig, så finder vi ud af det. Det vigtigste er jo at den der modtager en gave får det hun/han ønsker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply