Krafla – vulkan-inspirerede lamper i papir.

Posted by on aug 21, 2014 in Design og livsstil
Krafla – vulkan-inspirerede lamper i papir.

Jeg bliver så begejstret når jeg ser nogle fede produkter fremstillet af papir. Der var faktisk ikke mange papir-designs på Formland messen i Herning i sidste uge. Men ét papir-produkt, som klart er værd at nævne ,er lamperne Krafla. Jeg mødte Gudrun fra Island,  som præsenterede de fineste lamper, designet i papir. Gudrun har firmaet “Bility “, som er en ny platform for unge og talentfulde designere. Bility inviterer udvalgte designere til at udvikle et nyt produkt.  Jón Helgi Hólmgeirsson and Thorleifur Gunnar Gíslason er mændene bag lamperne. Lamperne købes i helt flade pakker og man samler selv skærmen. Man vælger imellem tre forskellige udtryk når man samler sin skærm. Lampernes former og farver er stærkt inspireret af Krafla, som er en gryde-lignende vulkan i den nordøstlige del af Island i Mývatn området.

For mere information om lamperne kig på hjemmesiden: www.bility.is

Kroflu-litir

Leave a Reply