Tilbage fra sommerferie

Posted by on aug 11, 2014 in Design og livsstil, Himmelhesten
Tilbage fra sommerferie

Jeg har været på sommerferie i Paris, hvilket har været helt fantastisk. Navnet, Himmelhesten, stammer fra et billede jeg tog sidste år af en hest på toppen af en karrusel i Paris. Eftersom det var første gang mine børn var med i Paris, var det én af attraktionerne at se den “originale himmelhest”. Og det var et dejligt gensyn!

Det var et lidt andet Paris vi så en normalt, eftersom vi var afsted med vores børn. Knap så mange butikker som normalt … Det blev dog til et besøg hos Papier Tigre, som er et skønt univers af papir-design. Jeg har fulgt deres arbejde et års tid og havde set at de har en butik i Paris – så den skulle jeg besøge. De laver skønne notesbøger, kalendre og mange andre ting. Hvis du skal til Paris kan jeg klart anbefale et besøg i den lille butik. Butikken  ligger på 5 rue des Filles du Calvaire – 75003 Paris.  Hvis du ikke skal til Paris kan du også smutte forbi deres hjemmeside: www.papiertigre.fr

Nu glæder jeg mig til at arbejde igen. Himmelhestens efterårs-kollektion skal fotograferes, så den kan ligges på shoppen. Jeg gæder mig til at vise Jer de nye farver og de nye billeder, som er en del af efterårets nye kollektion.

Håber også I har haft en rigtig god sommer.

Leave a Reply