Rescued Paper Notebook ….. skønt papir.

Posted by on jul 7, 2014 in Bøger, Design og livsstil
Rescued Paper Notebook ….. skønt papir.

Rescued Paper Notebook. / Notesbog af redet papir. Det lyder bedre på engelsk, men ideen er fantastisk. Jeg så bøgerne fra Sukie for et års tid siden i London og synes de er helt fantastiske. Hver bog er lavet af papir, som skal smides ud fra forskellige kanaler i Indien. Papiret bliver foldet og bundet således at den blanke side kan genbruges til at skrive på. Papiret variere fra print-prøver, kuverter, plakater og andet papirarbejde. De bliver foldet, skåret til og bundet uden anden form for forarbejdning.

Jeg synes det er en absolut skøn ide og det bliver en meget inspirerende notesbog at skrive i, netop fordi den er så uforudsigelig. Se mere om notesbøgerne og Sukie´s øvrige produkter her:  http://www.sukie.co.uk/

rescued paper note book

Leave a Reply