Nyheder i Himmelhestens web-shop

Posted by on maj 14, 2014 in Design og livsstil, Himmelhesten, Papirkunst
Nyheder i Himmelhestens web-shop

Så har jeg opdateret webshoppen og der er fortsat fri fragt. Jeg har lavet billedet af Monsieur Papillion i nye udgaver, hvor han også fungerer rigtig godt. Tjek shoppen, for nu findes han i nye designs og i en mindre størrelse. Udstopppede sløjfer ligger også i shoppen i nye farver og med nye navne. Det er et Udstoppede sløjfer billede du ser herunder i lilla farver.

lilla sløjfer

Prismerne har jeg kædet sammen med guldkæder, hvilket gør dem til unikke smykker til dit hjem. Jeg har lavet forskellige varianter. Nogle hvor der er tre på række, som hænger perfekt i hjørnet af et rum eller i et vindue. En anden nyhed er de store prismer, 20 cm.  på guldkæder, de er perfekte i et vindue eller til at hænge ned fra loftet.

Jeg er selv temmelig vild med at tænke på prismerne, som smykker til ens rum. Og guldkæderne understreger selvfølgelig smykke-fornemmelsen yderligere. Prøv at se de forskellige billeder i webshoppen. Du er altid velkommen til at skrive til mig , hvis du ønsker en variant du ikke kan finde i shoppen.

tre på stribe og guldhånd

Leave a Reply